Latar Belakang

MAKE IT BIGGER merupakan agensi konsultan “tradisional dan digital” yang beroperasi di Lembah Klang. Tugas kami adalah untuk memastikan jenama atau brand anda menjadi terkenal melalui pemasaran media cetak, media sosial ataupun media milik sendiri seperti laman web; bermula dari awal hingga selesai.

KAMI merupakan satu pasukan kreatif, pakar dalam media, perhubungan awam (PR – public relations) dan penerbitan kandungan. Fokus pasukan ini adalah untuk memastikan mesej syarikat anda disampaikan kepada kumpulan sasaran melalui media tradisional dan media digital.

Empat tunggak ini akan membantu bisnes anda berkembang:

Identiti

Jadikan bisnes anda satu jenama yang menjadi topik perbualan. Pupuk ia agar ia bertapak dalam dunia digital kerana akan ada prospek yang mencari anda nanti.

Cerita

Ingat lagi kisah Sang Kancil dan Aladin? Ceritakan apa sahaja mengenai jenama anda kerana lama-kelamaan itu akan meningkatkan engagement dalam media sosial.

Produksi

Semuanya perlu kelihatan kemas, cantik, menarik dan bergaya. Mesej jelas menambat suka cerita tulus melekat di hati.

PULANGAN

Strategi dan teknik perlu tepat agar anda mendapat balik pulangan setiap daripada setiap sen yang anda laburkan dalam bisnes.

Pasukan

Kami tawarkan anda pengalaman terkumpul lebih 50 tahun. Kekuatan kami terletak kepada pasukan yang mempunyai pengalaman daripada pelbagai latar belakang, anda namakan kami adakan. Kami berikan konsultan terbaik untuk membantu bisnes anda.

Faizal Zakaria

FAIZAL ZAKARIA
CEO

NINA ISA
Project Manager

WAN KOMO
Lead Designer

Portfolio kami

Ramai peniaga bersungut kerana mereka tidak memiliki lead untuk program pemasaran. Formula dan strategi kami akan menjadikan bisnes anda kembali menjadi wow!

Jom bincang?

KAMI JADIKAN IDEA ANDA SATU REALITI